Small group training Voorburg

Bent u op zoek naar een small group training in Voorburg waarbij u kunt profiteren van persoonlijke begeleiding en aandacht? Dan bent u bij Sport Accent aan het juiste adres! Wij zijn een kleinschalige sportschool met goed opgeleide instructeurs en bieden onder andere small group trainingen aan.

Wat is small group training?

Small group training is een vorm van fitness waarbij u samen traint met een kleine groep mensen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Bij Sport Accent bieden wij small group training aan voor maximaal vier personen, wat zorgt voor persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens uw training.

De voordelen van small group training

Wanneer u kiest voor een small group training bij Sport Accent, profiteert u van verschillende voordelen. Zo krijgt u persoonlijke begeleiding en aandacht van onze instructeurs, waardoor u zeker weet dat u de oefeningen op de juiste manier uitvoert en het maximale uit uw training haalt. Bovendien traint u samen met een kleine groep mensen, wat zorgt voor een gezellige en motiverende sfeer.

Voor wie is small group training?

Small group training is geschikt voor iedereen die graag op een effectieve en persoonlijke manier aan zijn of haar gezondheid wil werken. Of u nu beginner bent of juist gevorderd, jong of oud, small group training is een uitstekende manier om uw sportieve doelen te behalen. Doordat de groepen klein zijn, is er veel persoonlijke aandacht en kunnen onze instructeurs u goed begeleiden en adviseren. Of u nu wilt werken aan kracht, conditie of een combinatie van beiden, onze small group trainingen zijn voor iedereen toegankelijk.

Wat kost een small group training?

De kosten van small group training zitten doorgaans inbegrepen in het abonnement van de sportschool. Bij Sport Accent bieden wij verschillende abonnementen aan waarbij small group training inbegrepen is.

Small group training voorbeeld

Een voorbeeld van onze small group trainingen is bijvoorbeeld een circuittraining waarbij verschillende oefeningen worden uitgevoerd met behulp van gewichten en cardio-apparatuur. Onze instructeurs zorgen ervoor dat de trainingen worden aangepast aan uw individuele fitnessniveau en doelen.

Enkele voorbeelden van oefeningen die u tijdens onze small group trainingen kunt verwachten:

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Bij Sport Accent staan persoonlijke aandacht en begeleiding centraal. Wij helpen u graag bij het behalen van uw individuele fitnessdoelen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze small group trainingen en hoe wij u kunnen helpen uw fitnessdoelen te bereiken.

Meer informatie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.