Circuit training

Circuit training is enorm populair onder een breed publiek. Het is 3x effectiever dan reguliere fitness en vooral makkelijk en leuk om te doen.

Het maakt niet uit wat jouw fitnessdoel is, je behaalt ze beter en sneller met het eGym circuit. Het eGym circuit is een snelle en vooral een super makkelijke manier van trainen.

Benieuwd wat circuit training voor uw kan betekenen?

Egym circuit training

37 minuten, makkelijker kan haast niet.

eGym is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden.

Check in met je bandje en ga meteen aan de slag. Alle fitnessapparaten stellen zich automatisch in. De hoogte van je stoel, de hendels en de weerstand van de training. Niet alleen makkelijk, maar het voorkomt ook meteen de kans op blessures omdat het altijd op jouw lichaam en niveau is afgestemd.

Train in 37 minuten, verdeeld over twee rondes, heel je lichaam.

Meneer traint op egym

Wat betekent circuit training voor jou?

Graag creƫren wij de optimale sport stemming waarbij je je echt op je gemak voelt. Van rustige achtergrond muziek tot en met een schone en veilige omgeving. De 30 minuten vliegen voorbij.

hand scant bandje egym

Super simpel

De eGym-coach stelt het circuit voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht worden automatisch bewaard op een chipkaart.

mevrouw traint op egym

Veilig & geen blessures

Tijdens de circuit training krijgt je via je persoonlijke touchdisplay visuele feedback over de trainingsbeweging, waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren.

Meneer krachtmeting egym

Geen wachttijden meer.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten het circuit doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Waar ga jij voor?

Circuit training is een volledig begeleide trainingsbeleving voor iedereen. Van jong tot oud, of je veel of weinig tijd hebt en wat je doelstellingen ook zijn.

  • 3 x effectiever dan reguliere fitness.
  • Geen wachttijden.
  • Persoonlijke trainingsprogramma’s.
  • Veiligste manier van sporten.
Egym programma

Eerst rondje is van ons..

Je aanmelden bij Sport Accent is een hele goede eerste zet. De volgende stap is je routine vinden! Onze coaches helpen hier graag bij. Want als je gemotiveerd bent en blijft, ben je zeker op weg naar succes om van doelen resultaten te maken.

Probeer het eGym circuit uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.