Hét Preventie centrum in L'dam-Voorburg

Kom langs bij Preventiecentrum Leidschendam-Voorburg en begin vandaag nog met veilig en plezierig sporten! Meld je nu aan voor ons 12 weken durende beweegprogramma.

Mevrouw traint op eGym

Preventiecentrum Leidschendam-Voorburg

Welkom bij hét Preventie centrum in Leidschendam-Voorburg, dé sportschool voor mensen met (kans op) chronische aandoeningen zoals artrose en diabetes.

Onze deskundige instructeurs staan voor je klaar om je te begeleiden in het veilig en met plezier sporten. Als Preventie centrum werken wij volgens een persoonlijk beweegprogramma waarin metingen en afspraken vastgelegd zijn om jou optimaal te begeleiden.

Bij ons lig het accent op jou en helpen we jou graag op weg naar een gezondere toekomst.

Instructie aan op de egym

BEWEEGADVIES OP MAAT

Bij ons ben je in goede handen! Onze instructeurs/fysiotherapeuten zijn speciaal opgeleid om jou optimaal te begeleiden volgens een afgesproken protocol, waarin metingen en persoonlijke programma’s zijn vastgelegd.

Zo kan jij op een veilige en verantwoorde manier sporten en werken aan jouw gezondheid. En met ons ruime aanbod aan diverse beweegprogramma’s vind je altijd een programma dat bij jou past:

  • diabetes
  • Artrose
  • Reuma
  • COVID-19
  • Obesitas
Beweeg advies op maat

Onze leden vertellen

Wat houden de beweegprogramma's in?

Ons 12 weken durende beweegprogramma is speciaal ontworpen om mensen met (een verhoogd risico op) chronische aandoeningen te helpen veilig en met plezier te sporten.

Het programma omvat een uitgebreide intake, diverse evaluatiemomenten en een multidisciplinaire aanpak door speciaal opgeleide fysiotherapeuten en diëtisten.

  • 12 weken beweegprogramma
  • Uitgebreide intake
  • Diverse evaluaties
  • Begeleiding door fysiotherapeuten & Diëtisten
  • Direct contact met de huisarts & POH
Mevrouw doet lat pull down

Multidisciplinaire aanpak

Sport Accent werkt nauw samen met huisartsen en de gemeente om mensen met een verhoogd risico op chronische aandoeningen te helpen.

De beweegprogramma’s worden uitgevoerd door speciaal opgeleide fysiotherapeuten en diëtisten die beschikken over de juiste kwalificaties en expertise om mensen op een veilige en verantwoorde manier te begeleiden.

Zo kunnen onze leden bij  Sport Accent rekenen op de beste zorg en begeleiding op maat voor hun specifieke gezondheidsbehoeften.

mevrouw heft haar spierbal

Onze specialisten

Personal trainer in Voorburg

Jerome Alderding

Jerome is een ervaren fysiotherapeut die zijn patiënten met zijn deskundige aanpak en persoonlijke benadering uitstekend weet te helpen.

Bart Langeveld, Fysiotherapeut

Bart Langeveld

Als fysiotherapeut richt Bart zich op preventie en het verbeteren van de levenskwaliteit bij patiënten met chronische aandoeningen.

Inge van den Akker Diëtist

Inge van den Akker

Als diëtist ondersteunt Inge patiënten met chronische aandoeningen bij het verbeteren van hun voedingspatroon en het behalen van hun gezondheidsdoelen.

Meer informatie

Voor meer informatie over ons beweegprogramma en hoe wij jou kunnen helpen bij het veilig en plezierig sporten met een chronische aandoening, nodig ik je uit om contact met ons op te nemen. We staan graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen te kijken naar de mogelijkheden.

 

 

Dagpas Sport Accent

"*" geeft vereiste velden aan

Beweegprogramma*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.