Personal Trainer in Voorburg

Meneer lacht om fysiotherapeut

Meer motivatie met een Personal Trainer

Natuurlijk kun je ook zelf naar de sportschol gaan, maar samen is het toch leuker. Met de Personal Trainer in Voorburg werk je samen aan jouw persoonlijke doel(en) en heb je een supporter die je aanmoedigt.

Trainer geeft uitleg aan lid

Persoonlijk trainingsplan

Voor iedereen geldt een andere aanpak. Wil jij meer kilo’s kwijt, je kracht opbouwen of aan je conditie werken? Omdat doelen persoonlijk zijn, maken wij een op maat gemaakt trainingsprogramma met specifieke oefeningen, afgestemd op jouw gezondheidsdoelen en niveau.

Mevrouw doet lat pull down

Flexibiliteit en effectieve workouts

Heb jij een druk schema? Dan wil je vast niet uren in de sportschool zijn. Dat begrijpen wij. Daarom geven wij training sessies van 30 minuten en kan jij ze zelf gemakkelijk inplannen via onze app. Train wanneer het jou uitkomt in Voorburg.

Plan een vrijblijvende intake in bij een van onze Personal Trainers in Voorburg en samen maken we een start om jouw doelen te bereiken. Zien we jou snel?

Wat sporters in Voorburg zeggen

Hoe behaal ik het snelst resultaat met een Personal Trainer in Voorburg?

Afhankelijk van jouw doelen zijn er verschillende manieren om dit het beste te bereiken. Wat wil jij?

• Ik wil graag kilo’s kwijt en afvallen
• Ik wil meer kracht met krachttraining
• Ik wil veilig sporten met een blessure

Samen met jouw Personal Trainer in Voorburg maken wij een trainingsprogramma op maat met specifieke oefeningen, afgestemd op jouw gezondheidsdoelen en niveau.

Trainer neemt tanita meting door

ONZE PERSONAL TRAINERS IN LEIDSCHENDAM-VOORBURG

Personal training in Voorburg voor een vast bedrag in de maand

Om structuur in jouw trainingsroutine te krijgen, hebben we een upgrade op ons reguliere abonnement gecreëerd. Hierdoor hoef je geen pakketten meer aan te schaffen of je zorgen te maken over het opraken van credits.

Personal training

  • Upgrade jouw abonnement
  • Boek onbeperkt trainingen
  • Zonder verplichting & Maandelijks activeerbaar
  • 30 minuten per training
  • Reserveer via de Sport Accent app
€ 99 per 4 weken Gratis Dagpas

Personal Trainer in Leidschendam-Voorburg

Kom sporten met een van onze Personal Trainers in Voorburg bij Sport Accent. Onze gezellige sportschool bevindt zich nabij het centrum van Voorburg, op loopafstand van de Herenstraat en dichtbij Den Haag.

Parkeren is gratis en er zijn oplaadplaatsen voor elektrische auto’s. Kom je met het OV, neem dan de trein of bus naar station Voorburg. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen. Bus 23, 45 en 46 stopt op korte afstand, dichtbij de sportschool (halte Laan van Heldenburg).

 

Locatie

123 movies
wordpress add google map

Meer informatie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.